Thinkers Publishing, 2019, Improve Your Practical Play in the Endgame, af Alexey Dreev

PAPERBACK

209,00 kr.
104,50 kr.
Varenummer: 0472Paperback

På engelsk, 256 sider, udgivet 2019

Forfatterens mål med denne bog er at ruste turneringsspilleren til i praktisk spil ved brættet at evaluere de opståede stillinger korrekt og fuldføre slutspillene - uanset om det drejer sig om at konvertere stillingen til et helt point eller holde remisen.

Dreev fokuserer specielt på de mange slutspil, der ikke omhandles i standard teorien. Med klare anbefalinger i kommentarerne. 

Du får en bog opdelt i seks kapitler. Se evt. nedenstående pdf sample for indhold. Med mange testøvelser.

Se pdf eksempel her: Improve Your Practical Play in the Endgame, af Alexey Dreev

Bogen kan ses som en videreførsel af forfatterens 2018 bog "Practical Play in the Middlegame", også på Thinkers Publishing. Jeg mener at bogen er en oversættelse af en tidligere udgivelse på russisk, men er ikke sikker.

Vurdering af målgruppen: virker som en virkelig inspirerende slutspilsbog. På grund af emnets kompleksitet vil jeg dog mene at bøgerne primært henvender sig til spillere på 18-1900 og opefter.

Om forfatteren:

Blev født i Stavropol i Sovjetunionen i 1969, og blev stormester i 1989. Blev som ung trænet af legendariske Mark Dvoretsky, og blev stormester som 20 årig i 1989. Blev Ungdoms VM (under 16) i 1983 og 84, og blev af mange betragtet som et af Ruslands største talenter.
Dreev har efterfølgende været i kandidat turneringen mange gange, hvor han har tabt matcher til Anand, Gelfand, Adams, Topalov og Dominquez.

Foto: Dreev i kamp imod GM Alexander Morozevich

Har repræsenteret Rusland til fire Skak Ol med en score på 60,2%. 
Holder i skrivende stund (4 nov. 2020) en rating på 2655, så der er ingen tvivl om at Dreev kan benævnes verdens klasse spiller (har haft 2711 i rating i 2011). 


Herudover har Dreev vundet en lang række store internationale turneringer som f.eks. Biel.

Som forfatter har Dreev skrevet 6 titler for Chess Stars. Bøger som "My One Hundred Best Games", "The Moscow & Anti-Moscow Variations", "The Meran & Anti-Meran Variation", "Dreev vs the Benoni" og "Anti-Spanish - The Cozio Defence". I 2018 skiftede han til Thinking Publishers. 


Foto: Alexey Dreev


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,475 kg.
Priser er inkl. moms