Everyman, 2018, A complete repertoire for Black using the sharpest system.

PAPERBACK

159,00 kr.
79,50 kr.
Varenummer: 0427paperback

På engelsk, 480 sider, udgivet 2018.
Med undertitlen: Play the najdorf: scheveningen system & play the king´s indian, af Johns Emms og Joe Gallagher

Her har Everyman samlet 2 gode titler fra 2003 og 2004 i et bind. 

Compilation er ofte brugt i musikkens verden til opsamlingsalbum, her overført til skakkens verden. Med 2 gode skaktitler.

Du får således rigtig meget for pengene hvis du kan leve med at titlerne ikke er helt nye - og savner et par skarpe systemer for sort imod 1.e4 og 1.d4.

Imod 1.e4 får du Najdorf forsvaret, skrevet af John Emms. 
Et af de skarpeste åbninger overhovedet. Her i Scheveningen stil, hvor du med et tidligt e6 typisk får en bondeovervægt i centrum. Godt nok på 6. række, men stadig en bondeovervægt.
Mange bliver afskrækket af den store mængde teori, der findes omkring Najdorf. Her har en erfaren stormester og forfatter kogt teorien ned til et overkommeligt repertoire imod alle hvids forsøg. Men udover teori giver Emms mangler gode råd og anbefalinger til varianter.

Imod 1.d4 får du Konge-indisk, skrevet af Joe Gallagher. Der selv er en livslang spiller af denne åbning. Konge-indisk - kendetegnet ved løberudvikling over g7 - er ligeledes en af de skarpeste forsvar for sort imod 1.d4. Hvor sort ofte ender med at få et kongeangreb.


Min vurdering af målgruppe: nok klub og turneringsspilleren i rating niveauet 1600-2100. Der mere søger en overkommelig indføring i åbningerne end den nyeste teori. Man får meget kvalitet for pengene ved dette bind.

Om forfatterne: John Emms er engelsk stormester og træner. Har skrevet cirka 30 skakbøger. Er redaktør på Everyman Chess.

Joe Gallagher er stormester, opvokset i England, men har repræsenteret Schweiz, hvor han nu bor, til flere Skak OL. Har udgivet mange skakbøger.

 

Foto: John Emms


Foto: Joe Gallagher


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,77 kg.
Priser er inkl. moms