Second hand: Gambit og Everyman, 1999, NCO Nunn´s Chess Openings, af John Nunn, Graham Burgess, John Emms og Joe Gallagher

PAPERBACK

19,00 kr.
Varenummer: 014Second Hand

På engelsk, 552 sider, udgivet 1999.

Er du ikke computertypen, og er almindelig klub og turnerings spiller, så er her et opslagsværk over alle åbninger. Skrevet af fire eksperter. 

Bogen dækker alle åbninger, skrevet i "Informator stil". Der er næsten ingen tekst, så de der kun kan lidt engelsk, kan fint få udbytte af bogen.

"Informator stil" vil sige at først er åbningens hovedvarianter angivet. Nedenunder er anført en lang række noter, kaldet analyser. 

Alle varianter siges at være computerchecket, med respekt for styrken af skakcomputere i 1999. Alle varianter siges også at være checket op imod databaser med millioner af partier af stærkere spillere, og tilsidst checket for brølere/ overseelser. 

Bogen er i stort format. 

Bogen fremstår nusset og solbleget. 

Sælger: Ole Knudsen


Om forfatterne:
John Nunn er stærk engelsk stormester. Har været i verdens top-10. Tillige 3 gange verdensmester i skak problem løsning. Forfatter af en lang række skakbøger, plus at han er skakforlægger. Uddannet matematiker, og tidlig interesseret i computerskak.

Graham Burgess er engelsk FM, træner og skakskribent (har skrevet over 20 titler, og redigeret over 250). Uddannet matematiker.

John Emms er engelsk stormester og træner. Har skrevet cirka 30 skakbøger. Er redaktør på Everyman Chess.

Joe Gallagher er stormester, opvokset i England, men har repræsenteret Schweiz, hvor han nu bor, til flere Skak OL. Har udgivet mange skakbøger.

         

    

Fotos af de fire forfattere


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,885 kg.
Priser er inkl. moms