New In Chess, 2019, An Attacking Repertoire for White with 1.d4, af Viktor Moskalenko

PAPERBACK

229,00 kr.
Varenummer: 0204Paperback

Engelsk, 368 sider, udgivet 2019

- med undertitlen "Ambitious Ideas and Powerful Weapons"

En typisk Moskalenko bog: praktisk orienteret, til at forstå for os klubspillere, nytænkende og inspirerende. Kort sagt: alle pengene værd!

Indtil nu har Moskalenko primært skrevet åbningstider fra sorts side af brættet. Men nu præsenterer Moskalenko et ekstremt kraftfuldt repertoire for hvid, der er designet til at sætte sort under pres så hurtigt som muligt. 

En af Moskalenkos varemærker er at finde nye ressourcer i kendte stillinger.

Min vurdering af målgruppen: der er i denne bog rigtig mange 1.d4 ideer, som man skal have en vis spillestyrke for at forstå dybden i. Omvendt forfalder Moskalenko ikke til at bringe lange computer genererede varianter, men giver letforståelige forklaringer.
Jeg vil derfor sætte rating barren ved 1900. Men er du en ung spiller, med en frisk hjerne, så vil bogen også kunne løfte spillere på 17-1800 i rating. 

Om forfatteren: Stærk stormester, oprindelig fra Ukraine hvor han har været national mester. Nu vistnok bosiddende i Spanien/Dubai.
FIDE Senior Trainer. Har trænet f.eks. verdensstjernen Vassily Ivanchuk, men også holdt hundredvis af lektioner for almindelige spillere. 
Som forfatter kendt for bestsellerne "The Even More Flexible French", "The Wonderful Winaver", "Training with Moskalenko" og "The Fabulous Budapest Gambit". 


Foto af Viktor Moskalenko


Se pdf eksempel her: An Attacking Repertoire for White with 1.d4

Oprettet af: ole knudsen
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,65 kg.
Priser er inkl. moms