New In Chess, 2019, Side-Stepping Mainline Theory, af Gerard Welling & Steve Giddins

PAPERBACK

179,00 kr.
Varenummer: 0202Paperback

Engelsk, 272 sider, udgivet 2019

- med undertitlen "Cut Down on Opening Study and Get a Middlegame You Are Familiar With"

Det enkle budskab i denne bog er at klubspilleren bruger for megen af deres studietid på åbningsstudier. Måske op til 80%, og fejlagtigt ofte fokuserer på hvad der er populært blandt stormestre. Hvem af os kan ikke genkende dette!

Istedet er budskabet i bogen at klubspillere som os istedet kun bør fokusere på at komme til midtspillet med en fornuftig stilling, ikke afgøre partiet i åbningen. Her er budskabet at det er evnerne til at se taktiske vendinger, den positionelle forståelse og slutspilsteknik, der i praksis afgør langt hovedparten af ikke stormester partier. Ikke tiden med åbningsstudier.

Forfatterne arbejder med den solide Old-Indian opstilling imod 1.d4, og den solide Philidor Hanham opstilling imod 1.e4. Plus viser hvordan samme type opstillinger også kan bruges med hvid. 

Min vurdering af målgruppen: har du mellem 1700 og 2100 i rating, og står dine resultater ikke mål med de mange år, som du har spillet skak. Så kan du få stor glæde af bogen til at genstarte og genvinde din glæde ved skakken, netop ved at nå et midtspil hvor du forstår planerne. 

Se pdf eksempel herSide-Stepping Mainline TheoryOm forfattererne:
Gerard Welling er IM, fra Holland og erfaren skaktræner. Har blandt andet skrevet i NIC Yearbook.


Foto af Gerard Welling

Steve Giddins er FM fra England. Blandt andet kendt fra "The New in Chess Book of Chess Improvement".


Foto af Steve Giddins


Oprettet af: ole knudsen
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,506 kg.
Priser er inkl. moms