*For skakmateriale er vi forhandler i Danmark af DGT, Sunrise m.fl.
*For skakbøger er vi forhandler i Danmark af Quality Chess, New In Chess, Russell, Chess Stars m.fl. 
Her finder du en opdateret webshop med det bredeste udvalg i brætter, brikker, ure og skakcomputere, de nyeste bogtitler, kvalitet i den skak faglige viden, de bedste priser på produkter og fragt, og god gammeldags service via mobil, mail eller chat:-)

Quality, 2006, Practical Chess Defence, af Jacob Aagaard

189,00 kr.
Varenummer: 05Paperback

På engelsk, 302 sider, udgivet 2006

Pt udsolgt fra forlaget

Ikke en ny bog, men bogen er stadig en rigtig god trænings bog for skakspilleren, der vil udvikle deres evner til at forsvare en stilling. Dette bliver faktisk mere og mere aktuelt, efterhånden som mange skakspillere forbereder sig med computere. Dette betyder at stærke spillere ikke automatisk undviger en variant med materiale, bare fordi den ser svær ud at forsvare. Bogen giver praktiske anvisninger på typiske forsvars metoder via 200 eksempler. 

Min vurdering: har du 1700 i rating eller derover, så kan bogen løfte dine evner til præcis kalkulation markant.

Om forfatteren: Jacob Aagaard er stormester siden 2007, nu bosat i Skotland. Kreativ direktør på Quality, og anerkendt både som skribent og træner. 


Foto af Jacob Aagaard

Se pdf eksempel her: Practical Chess defence

Oprettet af: ole knudsen

Anmeldelser:

"An excellent collection of exercises. Useful for everybody, even the absolute best." Grandmaster Peter Heine Nielsen, second of World Champion Viswanathan Anand and the world’s highest rated player, Magnus Carlsen.

Antal
1
Tilføj til kurv
Vægt: 0,58 kg.
Priser er inkl. moms