Quality, 2016, Chess Classics, Key Concepts of Gambit Play af Yuri Razuvaev

HARDBACK

225,00 kr.
Varenummer: 069hardback

På engelsk, 296 sider, udgivet december 2016

Quality fortsætter med deres oversættelser til engelsk af "glemte" russiske skakperler. Her er virkelig viden at hente for den lærelystne og for den historie interesserede. 

Denne gang om gambitter. 14 gambitter fra forskellige åbninger behandles. 
Mangler du inspiration i dit spil, så kan dette let være bogen. 


Foto: Yuri Razuvaev

Herudover har forlaget - via Jacob Aagaard - med respekt for originalværket tilføjet nyt materiale. Efter hver gambit er der tilføjet et afsnit med "Recent developments". 

Se pdf eksempel her: Key Concepts of Gambit Play

Om forfatteren: 

Stormester Yuri Razuvaev var en stærk russisk stormester. I vesten måske mest kendt for at erstatte legendariske Petrosian i den anden "USSR imod resten af verden" match i 1984, hvor han spillede fire remiser imod Hübner.

Men han var også en af de mest kendte skaktrænere og skakforfattere i det tidligere sovjet unionen. Han har arbejdet med en lang række stjerner som Karpov (fra 1971-78), Topalov og Kosteniuk:


New In Chess har i 2019 udgivet en bog om Razuvaev med titlen "Devoted to Chess", findes her Devoted to Chess.

Razuvaev blev født i Moskva i 1945, og døde i en alt for ung alder af 66 år i 2012. Fik titlen "FIDE Senior Træner" i 2005.

Oprettet af: ole knudsen

Anmeldelser:

"A good book that can inspire you. It offers a lot of ideas to expand your opening repertoire and put pressure on your opponent!"

IM Dirk Schuh, Rochade Europa

"As mentor of two world champions, Karpov for men and Kosteniuk for women, Razuvaev proved his class as a coach. He shows himself in this book to be an expert author."

Bab Wilders, Nederlands Dagblad

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,623 kg.
Priser er inkl. moms