Quality, 2021, Grandmaster Repertoire, Dutch Sidelines, af Mihail Marin

HARDBACK

229,00 kr.
Varenummer: 0538hardback

På engelsk, 304 sider, udgivet 2021

En bog i Quality´s stort anlagte åbningsserie "Grandmaster Repertoire". Ja, faktisk er det en to-binds serie, da Quality også samtidig udgiver Leningrad Dutch. af Marin.

Hollandsk er for de sortspillere, der søger en ubalanceret åbning fra starten af - med mulighed for en god kamp.

Denne bog dækker sidevarianterne, hvor hvid ikke på traditionel vis udvikler sig med g3 og Lg2. Men spiller f.eks. 2.Lg5, 2.e4 eller 2.Sc3.  Marin dækker også hvordan sort på samme måde kan møde 1.Sf3 og 1.c4 med Hollandsk.

Marin har selv spillet hollandsk i årtier (og er begyndt at spille 1.f4 med hvid:-)). Med hollandsk var hans største problem - som jeg tror han deler med mange - de hvide sidevarianter med 2.Sc3 eller 2.Lg5 eller sågar 2.e4.  Derfor har Marin dedikeret dette helt nyt bind til at bekæmpe disse sidevarianter.

Se pdf eksempel: Dutch Sidelines

Min vurdering af målgruppen:
Når du spiller hollandsk, så har du valgt et meget forpligtende førstetræk - som bekendt kan et bondetræk ikke tages tilbage:-) . Du skal være i stand til at spille præcist, i en skarp åbning der kan være teoretisk. Marin er også en teoretisk stærk fortæller, hvorfor jeg vil mene at du skal have omkring 1900 i rating for at få det fulde udbytte af din investering.


Om forfatteren: 

Mihail Marin er en stærk stormester fra Rumænien. Anerkendt som en af verdens bedste skakforfattere, med mange fine titler primært på Quality


Foto af Mihail Marin


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,725 kg.
Priser er inkl. moms