Quality, 2020, Playing the Grünfeld, af Alexey Kovalchuk

HARDBACK

259,00 kr.
Varenummer: 0276hardback

med undertitlen "A Combative Repertoire"

På engelsk, 504 sider, udgivet 25. marts 2020.
Med forord af GM Nikita Petrov

Grünfeld (1.d4,Sf6 2.c4,g6 3.Sc3,d5) har ry for at være en af sort´s mest udfordrende svar på 1.d4. Populært på øverste hylde blandt verdenseliten, men også blandt stærkere klubspillere.

Spiller du Grünfeld - eller har lyst til at udvide dit sorte repertoire med denne kampåbning - så giver bogen dig et forslag til et komplet repertoire.
Et repertoire, der er nøje udvalgt til at undvige varianter, hvor hvid har nemt ved at forcere en remis, eller hvor sort´s konge kan blive udsat for et tidligt angreb.
 
Forfatteren har fokus på de typiske midtspils stillinger i Grünfeld, illustreret med partier. Som læser får du serveret mange nyheder. 

Min vurdering af målgruppen: bogen bærer tydelige præg af forfatterens lyst til at lære og forstå midtspils stillinger. Derfor vil jeg mene at bogen er særdeles velegnet for den lærelystne klub og turnerings spiller fra 1800 i rating. Det er en fyldig bog på 504 sider, så jeg vil tro at spillere op til 2550 i rating vil kunne finde ny viden i bogen.

Om forfatteren: 

Forfatteren er endnu en af de talentfulde unge russere (født 1994), der er teoristærke. Han har vundet turneringer, har opnået 2445 i rating, men har endnu ikke ramt de normgivende turneringer. Forventes at blive stormester.
På trods af sin unge alder arbejder han allerede som træner for flere stormestre. Har ry for at være lidt af en åbnings ekspert.  


Foto af Alexey Kovalchuk

Se pdf eksempel: Playing the Grünfeld

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 1,1 kg.
Priser er inkl. moms