Martin B. Justesen, 2020, Blindfold Endgame Visualization", af Martin B. Justesen

PAPERBACK

69,00 kr.
Varenummer: 0523paperback

På engelsk, udgivet 2020

En lille spændende bog om et emne, som jeg ikke tidligere har bemærket bøger om. Jeg husker at Gelfand anbefalede træningsmetoden i en af hans "decision making" træningsbøger. 

Forfatteren fortæller at han altid har været imponeret af stærke skakspilleres evne til at visualisere brættet uden at have det ved hånden. Medens de fyrer varianter af i efter analyserne. Eller under partiet medens de går lidt væk fra brættet og stadig analyserer i hjernen.

Som voksen, der prøver at lære skakspillet for alvor, ønsker forfatteren at træne evnen til at visualisere. Men han opdagede hurtigt at der ikke fandtes meget trænings materiale til dette.  

Bogen indeholder 50 stillinger skrevet med notation, som forfatteren foreslår at du prøver at løse blindfold (blindt). Startende med at bruge maksimum 15 minutter. Hvis du går fast er der efterfølgende et diagram med stillingen, som forfatteren foreslår at du kigger på et øjeblik, og så går tilbage til at prøve blindfold igen. 

Der er planlagt et bind 2 i løbet af 2021. 

Se youtube trailer her:Blindfold Endgame Visualization", af Martin B. Justesen

Se pdf sample her: Blindfold Endgame Visualization", af Martin B. Justesen

Du finder også en omtale her https://www.perpetualchesspod.com/new-blog/2021/1/5/episode-209-martin-justesen-adult-improver-series


Om forfatteren: 
Martin B. Justesen er dansker, 34 år og arbejder meget med hans skaklige udvikling. Målet er lige nu at nå 2000 i FIDE rating, fra nu 1813 (november 2020). 

Privat er Martin uddannet historiker, fader til 3, og arbejder som arkivar i Folketinget. 

Martin er meget aktiv på Twitter hvor du kan finde ham på @saychess1 
Eller på bloggen https://saychessblog.com
Eller på twitch.tv/say_chess
Eller på youtube.com/c/say_chess 


Foto: Martin B. Justesen


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,15 kg.
Priser er inkl. moms