New In Chess, 2021, Caruana´s Ruy Lopez, af Fabiano Caruano

PAPERBACK

189,00 kr.
Varenummer: 0579Paperback

Engelsk, 208 sider, udgivet august 2021
- med undertitlen "A White Repertoire for Club Players"

En spændende bog! En spiller, som af mange regnes som nummer 2 i verden, udgiver en åbningsbog primært rettet imod klubspilleren. 

Du får med hvid som 1.e4 spiller et komplet repertoire imod den spanske åbning - den måske mest klassiske af alle. En åbning, der er populær på alle niveauer. 

I denne bog tager en verdensklasse spiller dig ved hånden og giver dig et praktisk hvidt repertoire. Han undgår kaotiske linier, men ikke skarpe træk. Du får femten kapitler, der dækker lige fra Anti-Marshall, over Schliemann til Modern Steinitz. 

Caruana har en let tilgængelig skrivestil, ja nærmest fortællerstil. Det er som om Caruana har ført fortællerstilen fra hans Chessbase videoer over i bogform. 

Se pdf eksempel her:  Caruana´s Ruy Lopez, af Fabiano Caruano

Min vurdering af målgruppen:
bogen må siges at være en god gennemgang af en åbning, skrevet på en meget tilgængelig måde. Byggende på en aktuel viden fra en af verdens bedste. 

Jeg vil sige at klubspillere fra cirka 1600 i rating kan have stort udbytte af bogen. Men dette er ingen begynderbog, lidt turneringserfaring vil være godt:-). Selv IM og GM´er kan lære af bogen. 

Om forfatteren:
præsentation er næsten unødvendig. Født i 1992, og opvokset i USA-Italien. Caruana blev stormester som 14-årig. 
Siden 2014 har han vel været regnet som verdens nummer 2, der kun i play-off tabte VM matchen i 2018 imod Carlsen. Foto af Fabiano Caruano


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,4 kg.
Priser er inkl. moms