New In Chess, 2021, Everyone´s First Chess Workbook, af Peter Giannatos

PAPERBACK

189,00 kr.
Varenummer: 0580Paperback

På engelsk, 344 sider, udgivet august 2021.
- med den sigende undertitel: "Fundamental Tactics and Checkmates for Improvers"

Bogen er i et dejligt stort format: cirka 21 x 27 cm

Dette er en træningsbog i at vinde flere partier ved at træne i at se og kombinationer og skakmatter.
Bogen er egentligt udformet som et stort træningshæfte, hvor der er plads til at skrive løsningerne ned. 

Du får en bog i 21 kapitler, der omhandler de grundlæggende temaer som gafler, bindinger, overbelastning, matsætning osv. Du får både en tekstmæssig forklaring og masser af træningsøvelser (puzzles), ialt 738 stk.

Forfatteren - en amerikansk skaktræner er lykkedes særdeles godt med en træningsbog for dem, der gerne vil udvikle sig. Det er uanset om man er skoleskakspiller eller klubspiller.Se pdf eksempel og indholdsfortegnelse her: Everyone´s First Chess Workbook, af Peter Giannatos

Min vurdering af målgruppen: bogen er særdeles velegnet for den lærelystne spiller fra 1100-1600 i rating, der gerne vil lære at vinde flere partier. Jeg vil mene at bogen rækker helt op til 18-1900 i rating. 

Også yderst velegnet som studie materiale / lærebog for skaklærere.


Om forfatteren: 
Peter Giannatos er grundlægger af og direktør for "Charlotte Chess Center & Scholastic Academy" i Charlotte, North Carolina, USA. Her har Peter været træner i over 10 år. 

Som teenager boostede han sit rating fra 589 til over 2000 USCF rating på mindre end fire år. Siden har han opnået både FIDE´s FM titel, og titlen "US Chess National Master", og har aktuelt 2390 i USCF rating. Han bruger nu det meste af sin tid på at lære hans studerende de samme teknikker, der var grundlag for hans hurtige rating udvikling. 

Foto af Peter Giannatos


Oprettet af: ole knudsen

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,968 kg.
Priser er inkl. moms