Russell, 2020, Mikhail Botvinnik, 6.th World Chess Champion", af Isaak og Vladimir Lindner

PAPERBACK

189,00 kr.
Varenummer: Paperback0451

Engelsk, 288 sider, udgivet 2020

I serien om verdensmestrene er forfatterne nu kommet til bind 6.
Med forord af Andy Soltis, og partikommentarer af ingen ringere end den tyske stormester Karsten Müller. 

Botvinnik regnes som en af de mest indflydelsesrige af de store mestre. Kaldet "Patriarken i sovjetisk skak", der dominerede sovjetisk skak fra midten af 1930´erne til begyndelsen af 1960´erne!

Som spiller var han rolig og afbalanceret, og med en meget dyb analytisk tilgang til spillet. Kombineret med en god fysik var han svær at slå. Botvinnik var bl.a. kendt for at udfærdige dossier på alle tænkelige modstandere (husk på at vi er før Chessbase).

I denne bog undersøger forfatterne hans liv og baggrund, og hans bidrag til skakkens faser: åbning, midtspil og slutspil. Fra Botvinnik´s skakskole er der udklækket store spillere som Kasparov, Kramnik, Tiviakov og Shirov. 

Du får i bogen næsten 150 af Botvinnik´s bedste partier og slutspil. Som nævnt med friske kommentarer af stormester Karsten Müller. Du får tillige diverse turneringstavler, mange nye fotos mm. 

Bogen er struktureret i 5 kapitler, hvoraf Kapitel 1 omhandler Botvinniks liv og skæbne. Kapitel 2 er helliget matcher, turneringer og modstandere. Kapitler analyserer Botvinniks spillestil, betydning og træningsmetoder. Kapitel 4 ser på Botvinnik som skribent og journalist. Endelig ser Kapitel 5 på Botvinnik i eftertiden. 

Pdf sample: Her kan du bladre i side eksempel: Mikhail Botvinnik, 6 th. World Chess Champion


Om forfatterne:

Isaak Lindner var en af Rusland´s mest anerkendte skakskribenter, med over titler bag sig. Han var ikke kun skakhistoriker, men også universitets uddannet historiker. Han døde som 94 årig i 2015.

Foto: Isaak Lindner bliver fejret på hans 90 års fødselsdag i "Russian Central House of Chess". 


Oprettet af: ole knudsen

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,5 kg.
Priser er inkl. moms