New In Chess, 2020, How to beat Magnus Carlsen: Exploring the Most Difficult Challenge in Chess, af Cyrus Lakdawala

PAPERBACK

209,00 kr.
Varenummer: 0506Paperback

Engelsk, 304 sider, udgivet 2020

Ikke kun en bog med stor underholdnings værdi, men også en god træningsbog. Hvor man kan lære af at se hvordan nogle spillere har haft held af at få den ellers så uovervindelige verdensmester på glatis. 

Man kan uden tvivl kalde Carlsen en af de stærkeste spillere nogensinde, hvis ikke den stærkeste. Hans dominans i topskakken er så stor at de få nederlag kommer som et chok for os. 

Dette minder os om at selv en Carlsen kan have uopmærksomme øjeblikke, og netop det at se og lære af hvorfor disse nederlag kom, er en kilde til selv at blive stærkere. Derfor kalder jeg det også en træningsbog. 

Lær af at se hvordan Carlsen også en gang imellem bliver udspillet, nogle gange selv overpresser stillingen, nogle gange finder den forkerte plan og ja, også enkelte laver direkte "blunders". 

Se pdf eksempel her: How to beat Magnus Carlsen

Om forfatteren: Amerikansk IM og træner, med indiske rødder (født i Bombay).

Foto: Cyrus Lakdawala, meget aktiv som både spiller og forfatter

Som spiller kendt for at være yderst turneringsaktiv, og for at have vundet "American Open". Kendt for som spiller at søge utraditionelle stillinger, f.eks. er 1.c3 i visse kredse kendt som "Lakdawala variation":-)

Som skakforfatter kendt for at være yderst produktiv, med over 50 titler. 
Nogen påstår at han har et team af indere siddende og være medskribenter. Hvis det er rigtigt, så er denne arbejdsform ikke nødvendigvis negativt - andre forfattere bruger også "ghost writers" og redaktions teams

Ihvertfald er hans bøger altid værd at læse. Måske mest hvis ens rating er under 2100.

Jeg har tidligere været negativt i mine omtaler af Lakdawala, primært på grund af antallet af titler, men efterhånden som jeg får læst flere og flere af hans bøger, så har jeg ændret indstilling. De er absolut velskrevne og egnede for alle klub og turnerings spillere fra cirka 1500 - 2100 (over 2100 kan man med fordel kigge efter Quality bøger).


Foto af Curys Lakdawala


Oprettet af: ole knudsen
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,57 kg.
Priser er inkl. moms