Joachim Beyer Verlag, 2017, The Sicilian Wing Gambit, af Marcus Schmücker

PAPERBACK

149,00 kr.
Varenummer: Paperback0334

Engelsk, 135 sider, udgivet 2017

En interessant bog for mange typer spillere: klubspillere, turnerings spillere m.fl.

Dette er første bind af to om 2.b4 gambitten i siciliansk.
I dette bind behandles sort´s 3...,d5, der har ry som den bedste fortsættelse for sort. Alle andre tredje træk for sort forventes behandlet i en kommende vol. 2, som der dog i skrivende stund ikke kendes planer for.

En meget interessant gambit, der måske i mange år forkert har været opfattet som en desperado åbning for at undgå sicilianske hovedvarianter. Men sagen er ikke så enkel, og mere positionelt begrundet.
Ved at eliminere sort c-bonde på denne måde sigter hvid imod et udviklings forspring på dronningfløjen og imod lovende bonde overvægt i centrum. 

Netop 3...d5 har til formål at forhindre hvid i at skabe denne bondeovervægt, men har også en pris. Hvis sort slår igen med dronningen på d5 bliver den udsat, og som den bedre forberedte har hvid en god chance for at få overtaget i de taktiske forviklinger.

Om forfatteren:
Marcus Schmücker er det, der benævnes A-træner i Tyskland. Har tilbudt kurser i over 20 år, bl.a på Lichess. Har også skrevet en bog om London systemet. Som spiller har han cirka 2250 i elo rating.

 

Her kan du bladre i side eksempel: The Sicilian Wing Gambit

Oprettet af: ole knudsen

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,37 kg.
Priser er inkl. moms