Batsford, 2020, Magnus Carlsen: 60 Memorable games, af Andrew Soltis

PAPERBACK

159,00 kr.
Varenummer: 0512paperback

På engelsk, 384 sider, udgivet 2020

Amerikanske Andrew Soltis følger nu i fodsporene af Bobby Fischers legendariske bog: "Bobby Fischer: My 60 Memorable Games" fra 1969, og giver os nu en tilsvarende bog om vor tids dominerende verdensmester: Magnus Carlsen.

En spiller, der har været verdensmester i mere end et årti, og igen og igen genvinder VM i både lyn, hurtigskak og klassisk skak. Hvis han genvinder VM mesterskabet i klassisk skak igen, så vil det være rekord med 5 VM titler i træk. 

Bogen beskriver igennem 60 udvalgte partier Carlsens udvikling til den dominerende skakspiller i verden. Beskriver strategierne bag hans og bag modstandernes spil. De taktiske ideer bag træk, og de psykologiske elementer i kampen. 

Er du træt af at studere traditionelle lærebøger, så kan denne bog være et frisk pust i din skaktræning. 

Se sample page: Magnus Carlsen: 60 Memorable Games

Om forfatteren: 
Andrew Soltis , født 1947. Amerikansk stormester, 

Stærk amerikansk spiller som ung. I 1970 spillede han 2. bræt på det guldvindende amerikanske hold ved "17th World Student Team Championship" og vandt individuel præmie med scoren  8–1. Han deltog på lignende vis på sølvholdet "14th..." og "18th World Student Team Championships".


Foto: Soltis i 1981.

Soltis blev udnævnt til stormester i 1980. Valgte ikke at blive professionel skakspiller, som det ellers var kutymen i USA, men fortsatte med at arbejde som journalist og redaktør ved New York Post.

Fortsatte som skak korrespondent ved New York Post efter han gik på pension i 2014. Er populær forfatter af over 100 titler som "What it Takes to Become a Chess Master", "Studying Chess Made Easy" og "David vs Goliath Chess". Har vundet priser både fra det engelske skakforbund og fra foreningen af amerikanske skakjournalister.

Foto: Andrew Soltis


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,5 kg.
Priser er inkl. moms