Everyman, 2021, Grandmaster Gambits: 1 e4, af Simon Williams & Simon Palliser

PAPERBACK

179,00 kr.
Varenummer: 0576Paperback

På engelsk, 432 sider, udgivet november 2021

Dette forfatterpar udgav i 2020 en fantastisk spændende bog "The Iron English" (på dansk "fynsmester varianten"). Med en næsten glemt opstilling af den sjette verdensmester Mikhail Botvinnik med 1.c4. 

Nu er de tilbage med endnu en spændende bog: en repertoire for hvid med gambitter efter 1.e4 !!!!
Jamen, selv Magnus Carlsen er begyndt jævnligt at spille gambitter i åbningen. Hvorfor ikke!

Du får et forslag til en skarp gambit imod alle sorts hovedforsvar imod 1.e4
Se pdf sample: Grandmaster Gambits: 1 e4

Min vurdering af målgruppen: her får du en bog med et repertoire, der helt sikkert vil hjælpe med at udvikle både dine angrebsmæssige evner og din vurderingsevne af stillinger. 

Jeg vil mene at målgruppen er turnerings spillere i niveauet 1600-2100, der trænger til nye input. Men endnu stærkere spillere kan sagtens finde guldkorn i bogen, da den er skrevet af 2 gode IM/ Stormestre. 

Om forfatterne:
Richard Palliser er engelsk IM, der er kendt som skakforfatter af mange titler. Er tillige redaktør på Everyman. Har stadig en vis spillestyrke tilbage, blev f.eks. så sent som i 2019 nummer 3 i det britisk mesterskab. 


Foto: Richard Palliser

Simon Williams er engelsk GM. Kendt for at skrive meget roste bøger (bl.a. "The Killer Dutch"), og lave fine DVD´er for Chessbase.

Som spiller er han kendt for en dynamisk og kompromisløs angrebsstil. Bliver ofte brugt som online kommentator til skakbegivenheder, under navnet "Ginger GM". Foto: Simon Williams

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,6 kg.
Priser er inkl. moms