Everyman, 2021, Move by move: The French Defence, af Damian Lemos

PAPERBACK

189,00 kr.
94,50 kr.
Varenummer: 0535Paperback

På engelsk, 352 sider, udgivet 2021

Fransk er for dem, der med sort foretrækker en solid åbning. Hvor sort allerede efter træk 2 tvinger hvid til at tage stilling til presset imod e4 bonden. Åbningen opstår typisk efter 1.e4,e6 2.d4,d5  hvor hvid nu har en række forskellige fortsættelser at vælge imellem. 

I midtspillet er sorts plan ofte at presse hvids bondecentrum med modstødene c5 og f6. Modsat prøver hvid ofte at få et pres på kongefløjen.

Åbningen kræver derfor mere en sund positionel forståelse, og forståelse for hvordan bedst kan forsvare sig i fransk, end taktiske evner. 

Du får med sort en bog, der dækker alle hvids hoved muligheder imod den franske åbning. Opdelt i 9 kapitler.
En bog der giver dig en forståelse for åbningens strategiske ideer og positionelle ideer. Hvor du løbende udfordres af spørgsmål.


Foto: ung stormester giver dig et repertoire med fransk

Se pdf sample og indholdsfortegnelse: Move by move: The French Defence, af Damian Lemos

Min vurdering af målgruppen: Move-by-move konceptet er beregnet på indlæring, hvor du som læser løbende udfordres af spørgsmål.

Virker som en rigtig god lærebog: let at læse uden at overdænge læseren med dybe varianter. En ideel platform til at indlære åbninger for begyndere og klubspillere fra cirka 15-1600 i rating op til cirka 2100 i rating.

Om forfatteren: 
Damian Lemos er en ung stormester fra Argentina. Han er tidligere Pan-Amerikansk Junior mester, og blev stormester allerede som 18-årig. Han er en erfaren skaktræner på online medier, og har også udviklet et online begynder kursus. 


Foto: Damien Lemos er stormester fra Argentina og erfaren underviser på nettet

Har tidligere for Everyman skrevet bøgerne "The Fianchetto Systems" og "The Queen´s Gambit" i Opening Repertoire serien.


Foto: GM Damian Lemos

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,598 kg.
Priser er inkl. moms