Russell, 2020, Marvelous Modern Miniatures, af Carsten Hansen

PAPERBACK

209,00 kr.
Varenummer: 0528Paperback

På engelsk, 520 sider, udgivet december 2020
- med undertitlen: "2020 Games in 20 Moves or Less"

50% taktik - 50% åbning - 100% fornøjelse!

Her får du 2020 miniaturer (partier hvor afgørelsen er faldet i 20 træk eller mindre). Over 500 sider med lærdom og underholdning. 

Alle partier er med spillere over 2100 i rating- og mange heraf stormestre. Lær af hvordan de bruger taktiske midler allerede i åbningen. Dybden i kommenteringen gør også bogen til en lærebog i taktik. 

Alle partier er forsynet med et diagram før det afgørende træk/vending, som i puzzles bøger.

Hvis du leder efter fælder og taktiske motiver i dine favoritåbninger, så finder du dem sikkert her. 

Bogen er systematiseret efter åbninger, så bogen er samtidig en god indføring i åbningsspillet. For dem der skal til at lære om åbningsspillet.


Se pdf sample
Marvelous Modern Miniatures, af Carsten Hansen

Du finder en ny serie i 10 bind af Carsten Hansen på dansk med samme tema her Vind hurtigt i skak: panik og taktik i åbningen


Min vurdering af målgruppen:
Målgruppen er nok mest spillere i niveauet 1100-1900 i rating. Der er interesseret i at lære om de forskellige åbninger, og at udnytte modstanderens fejl i miniaturer under 15 træk.

Om forfatteren: stærk dansk FM, der har været over 2300 i rating. Nu bosiddende i USA. Kendt skribent fra Chesscafe.com og NewInChess, hvor han primært anmelder nye bøger. Desuden skakforfatter til flere titler på Gambit. 


Foto af Carsten Hansen

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,89 kg.
Priser er inkl. moms