Everyman, 2014, Opening Repertoire: the Fianchetto System, Weapons for White against the King´s Indian and Grünfeld, af Damian Lemos

PAPERBACK

133,00 kr.
Varenummer: 0394Paperback

På engelsk, 176 sider, udgivet 2014

Lær denne åbning af en kender af åbningen. Meget velegnet for den almindelige klubspiller, selvom bogen ikke er helt ny.

Her får du for hvid præsenteret et repertoire imod både Kongeindisk og Grünfeld.

To meget dynamiske åbninger (kendetegnet af løberudvikling til g7) som mange 1.d4 spillere har problemer med at finde passende varianter imod. Eller finde rundt i de mange lange teorivarianter.

Damian Lemos´s forslag er et repertoire, der baserer sig på fianchetto via g3 og Lg2. Hvid beskytter kongefløjen. tager luften ud af sorts mange agressive modspils muligheder og forbereder et langvarigt pres på dronning fløjen. 

Lemos´s repertoire i denne bog er for største delen baseret på hans eget repertoire på vejen til stormestertitlen. 

Foto: ung stormester giver dig et repertoire imod kongeindisk og grünfeld, baseret på egne erfaringer.

Min vurdering af målgruppen: her får du en bog med et repertoire, baseret på forfatterens eget repertoire og egne partier/erfaringer med Fianchetto med hvid.

Herudover lærer du om åbningens positionelle og taktiske ideer, illustreret via modelpartier. 

Jeg vil mene at målgruppen er turnerings spillere i niveauet 1600-2100, der trænger til nye input. Men endnu stærkere spillere kan sagtens finde guldkorn i bogen, da den virker vel gennemarbejdet. 

Om forfatteren: 
Damian Lemos er stormester fra Argentina. Han er tidligere Pan-Amerikansk Junior mester, og blev stormester allerede som 18-årig. Han er en erfaren skaktræner på online medier, og har også udviklet et online begynder kursus. 


Foto: Damien Lemos er stormester fra Argentina og erfaren underviser på nettet


Foto: GM Damian Lemos

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,262 kg.
Priser er inkl. moms