Everyman, 2021, Nepomniachtchi: Move by Move, af Cyrus Lakdawala

PAPERBACK

179,00 kr.
Varenummer: 0577Paperback

På engelsk, 430 sider, udgivet oktober 2021

Udfordreren til VM Magnus Carlsen her i 2021 kræver næsten ikke en præsentation.

Kom frem samtidig med Carlsen - ved U12-VM i 2002. Hvor han viste et stort talent, der dengang vurderedes til at være større end Carlsen. Nepomniachtchi behøvede dog lidt flere år end Carlsen før han slog igennem på topplan. 

Han er kendt for original og kreativ spillestil, og - ihvertfald indtil VM matchen - at have en plusscore imod Carlsen i klassiske partier. 

Forfatteren viser i denne bog hvordan du kan lære af VM udfordreren. Hvis du ikke er bange for at spille som Tal:-), som er hans store forbillede.

Move-by-move konceptet er beregnet på indlæring, hvor du som læser løbende udfordres af spørgsmål.

Om forfatteren: Amerikansk IM og træner, med indiske rødder (født i Bombay). 

Foto: Cyrus Lakdawala, meget aktiv som både spiller og forfatter

Som spiller kendt for at være yderst turneringsaktiv, og for at have vundet "American Open". Kendt for som spiller at søge utraditionelle stillinger, f.eks. er 1.c3 i visse kredse kendt som "Lakdawala variation":-)

Som skakforfatter kendt for at være yderst produktiv, med over 50 titler. 
Nogen påstår at han har et team af indere siddende og være medskribenter. Hvis det er rigtigt, så er denne arbejdsform ikke nødvendigvis negativt - andre forfattere bruger også "ghost writers" og redaktions teams

Ihvertfald er hans bøger altid værd at læse. Måske mest hvis ens rating er under 2100.

Jeg har tidligere været negativt i mine omtaler af Lakdawala, primært på grund af antallet af titler, men efterhånden som jeg får læst flere og flere af hans bøger, så har jeg ændret indstilling. De er absolut velskrevne og egnede for alle klub og turnerings spillere fra cirka 1500 - 2100 (over 2100 kan man med fordel kigge efter Quality bøger).


Foto af Curys Lakdawala


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,722 kg.
Priser er inkl. moms