Everyman, 2011, Analyse Your Chess, af Colin Crouch

PAPERBACK

139,00 kr.
69,50 kr.
Varenummer: 0398paperback

På engelsk, 235 sider, udgivet 2011.

Forfatteren tror på at et nøglespørgsmål i udvikling af ens skakspil ligger i evnen til kritisk analyse og vurdering af egne partier.

I dette lærer vi hvordan vi kunne have drejet tabspartier til remis, og remispartier til gevinst. Du lærer at lægge bedre planer, vurdere strategi og se taktiske muligheder. 

Bogen er meget personlig, og bygger på forfatterens gennemgang af 50 egne partier, hvor forfatteren bearbejder svagheder i sit spil. Ud af disse 50 partier, har forfatteren udvalgt 30 partier, der i bogen er analyseret og kommenteret grundigt.

Min vurdering af målgruppen: ideel for klubspilleren fra 1500 i rating, der vil lære at blive bedre til at analysere egne partier. Men bogen kan også ses som en træningsbog. 


Om forfatteren: 
Stærk engelsk IM, der døde som 58 årig i 2015. Det siges at han siden et slagtilfælde i 2004 mistede bl.a. det meste af synet.

Han omtales som en talentfuld junior instruktør, og meget respekteret forfatter. Har bl.a udgivet bogen: Why we lose at chess", der mest bygger på analyser af egne partier.


Foto af Colin Crouch


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,35 kg.
Priser er inkl. moms