DGT Centaur skakcomputer, med elektroniske brikker

2.842,00 kr.
2.699,00 kr.
Varenummer: CHCA47

Selv om dette produkt står som værende "ikke på lager" leverer vi hurtigt. Dette produkt sendes nemlig typisk direkte til dig fra vort fjernlager/vores grossist i Polen. Tager sjældent mere end 3-4 dage. Af praktiske grunde bedes du som fragtmetode vælge GLS (da grossisten sender via GLS Poland)

Her er DGT´s bud på en skakcomputer, der er nem at spille på og imod, og ikke skal kobles sammen med e-board, pc eller lignende. Bare tænd den og spil på et rigtigt skakbræt. 

Der kan tilkøbes en solid opbevarings og transporttaske, se DGT Centaur Travel Bag.

Spillefladen har tryksensorer, der registrerer dine træk. Computerens træk bliver vist med en rund cirkel med LED lys. Designet er med computer chassis i moderne design, med klar plastic chassis, med printet spilleflade.

Hvis du skal bruge en skakcomputer til at spille imod, så vil du nok sætte pris på dens programmering. Den er simpelthen programmeret til løbende og automatisk at justere sig efter din spillestyrke, så du altid har en jævnbyrdig modspiller med fair chance for at vinde. 

Andre skakcomputer er programmeret til at spille på højeste niveau. De er umulige at slå for normale skakspillere, og spiller unaturligt når de sættes til et lavere niveau. Centauer er programmeret til at give alle et godt parti, uanset om du er nybegynder eller en stærk spiller. Netop fordi programmet tilpasser sig til dig.

Herudover har computeren en hint mulighed (hint betyder forslag til træk) og mulighed for at sætte hvilken som helst stilling op. 

Ovenstående programmering gør Centaur til den oplagte spillepartner for begynder, ældre der sidder alene og klubspillere.

Herudover har Centaur en indstilling med  "Expert Mode", hvor spillestyrken kan gå helt op til 3000 i ELO. I denne "Expert Mode" tilpasser Centaur sig ikke til din spillestyrke.

Det er ikke muligt at koble Centaur sammen med en pc eller en online skak portal. Men det er heller ikke nødvendigt for at spille, lære, træne og analysere på den.

Der medfølger genopladelige batterier og vægtede skakbrikker i plastik.

Tekniske specifikationer: 
Brættets størrelse 44,45 cm x 40,05 cm
Felternes størrelse er 48 x 48 mm
De vægtede DGT Centaur skakbrikker i plastik er med kongehøjde: 86 mm
Strømforsyning via medfølgende USB kabel
Vægt: 2,3 kg

DGT giver 2 års garanti på produktet

Her kan finde Youtube videoer om Centaur: videoer om Centaur


Oprettet af: ole knudsen

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 2,3 kg.
Priser er inkl. moms