Chess Stars, 2019, The Modern English vol. 2, af Kiril Georgiev og Semko Semkov

PAPERBACK

179,00 kr.
Varenummer: 0282Paperback

På engelsk, 256 sider, udgivet marts 2019.

Dette bind afslutter 2-binds værket om Modern English med et repertoire imod 1 ... c5, 1 ... Nf6 og 1 ... e6.

Bogens varianter er baseret på en aktiv kamp for centrum med e3 og d4. Den er skrevet set fra hvids side, men kan selvfølgelig også bruges af sort som opslagsværk. Forfatterne angiver ofte flere alternativer til hovedvarianterne.

Bogens 10 kapitler følger den kendte Chess Stars-struktur med tre sektioner i hvert kapitel: "Main Ideas", "Step by Step" og "Annotated Games".

Min vurdering af målgruppen: 

da bogen er klassisk/pædagogisk bygget op, og fortæller tingene på en for os almindelige skakspillere forståelig måde, vil jeg mene at bogen er særdeles velegnet for den lærelystne klub og turnerings spiller fra 1700-1800 i rating. Men selv de danske topspillere kan nok finde guldkorn i kapitlerne.

Om forfatterne: 
Kiril Georgiev er bulgarsk stormester (udnævnt i 1985), og har været den stærkeste bulgarske spiller i mange år. Han har været juniorverdensmester (med scoren 11½ af 13) og vundet bronze ved juniorEM.

Aktiv turneringsspiller

Georgiev har spillet i 15 skak-olympiader (en enkelt gang i 2002 repræsenterede han Makedonien, da han kort varigt boede der).
Han har også trænet det bulgarske landshold. 
 

Som holdspiller sammen med eks VM Topalov

Hans højeste rating på 2695 bragte ham i 2001 i verdens top-ti.
 

Som skakforfatter kendt for bøgerne "The Sharpest Sicilian", "Squeezing the Gambits" og "Fighting the London System".

Semko Semkov er bulgarsk IM, direktør på Chess Stars, skakforfatter og teoretiker. Har skrevet skakbøger som "The Modern English", "The Most Flexible Sicilian", "Attacking The English/Reti", "Attacking The Flexible Sicilian" og "Understanding The Queen´s Gambit".

 
Foto af Semko Semkov

Se pdf eksempel og indholdsfortegnelse her: The Modern English vol 2

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,341 kg.
Priser er inkl. moms