New In Chess, 2020, A Modern Guide to Checkmating Patterns, af Vladimir Barsky

PAPERBACK

189,00 kr.
94,50 kr.
Varenummer: 0364Paperback

På engelsk, 256 sider, udgivet juni 2020.

Denne bog behandler det vi alle gerne vil: finde matkombinationer. Men hvordan finder vi bedst mulighederne når skak uret ubønhørlig klikker afsted?

Barsky giver dig i denne bog en værktøjskasse, der bygger på den meget ansete russiske træner Viktor Khenkin´s metoder.
Metoden går simpelthen ud på at klassificere de oftest forekommende mat temaer. Barsky viser hvordan de kan føres til matangreb.

Khenkin´s arbejde førte frem til at der er cirka 100 basis temaer, hvoraf 20-30 temaer er de oftest forekommende. Som man skal huske, for ikke at spilde tid ved brættet.

Du får i bogen 1000 eksempler, hvoraf de 850 er i trænings format (puzzle).

Min vurdering af målgruppen: da bogen er klassisk/pædagogisk bygget op, og fortæller tingene på en for os almindelige skakspillere forståelig måde, vil jeg mene at bogen er særdeles velegnet for den lærelystne klub og turnerings spiller fra 1600 i rating, der gerne vil lære at genkende mønstre. Spare tid ved brættet og finde flere kombinationer.

Om forfatteren: 
Vladimir Barsky er russisk IM (født i Moskva i 1969), journalist og træner for GM A. Morozevich i adskillige internationale konkurrencer.

Men det er som skakforfatter at Barsky nok er mest kendt, ihvertfald i vesten. F.eks. for de engelsksprogede bøger "The Scotch Game for White" og "The Chigorin Defence According to Morozevich". Herudover har Barksy udgivet en del skaktitler på russisk.

Foto af Vladimir Barsky 


Se pdf eksempel og indholdsfortegnelse her: A Modern Guide to Checkmating Patterns, af Vladimir Barsky

Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,5 kg.
Priser er inkl. moms