Chess Informant, 2020, Old Win in New Bottles, af Mihail Marin

269,00 kr.
Varenummer: 458paperback

På engelsk, 384 sider , udgivet 2020

I hardback version, egnet som julegave ide til skakspilleren.

Mihail Marin - der både er en meget stærk stormester og anerkendt forfatter - lægger ikke skjul på at han værdsætter seværdige partier fra tidligere årtier.

Hans påstand i bogen er at mange basis aspekter i vores spil ikke har forandret sig over tid. De samme slags fantastiske ideer - og modsvarende graverende fejl - bliver stadig spillet igen og igen.

Bogen postulerer ikke at være en komplet træningsbog, men ved at spille bogens partier igennem med bræt og brikker, så vil læseren uvilkårligt udvikle sit spil. 

Bogen er sammensat af over 100 udvalgte stormester partier fra det 20´ende og 21´ende århundrede. Suppleret med lærerige artikler om taktik og strategi. Systematiseret i seks temaer (se evt pdf sample nedenfor). Alle partier er analyseret og kommenteret af Marin, der også giver en instruktion til hvert tema. 

Se pdf eksempel her: Old Win in New Bottles, af Mihail Marin

Min vurdering af målgruppen: bogen virker som om den er skrevet for en bred målgruppe. Jeg vil vurdere at spillere fra 16-1700 i rating kan få stor glæde af at gennemspille bogens lærerige partier og artikler. 


Om forfatteren: stærk stormester fra Rumænien. Anerkendt som en af verdens bedste skakforfattere, nok mest kendt for mange fine titler på Quality.


Foto af Mihail Marin


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,772 kg.