Denne webshop er ikke aktiv.

CarstenChess, 2018, Budapest & Fajarowicz Gambit: Specialized Chess Opening Tactics, af Carsten Hansen

PAPERBACK

109,00 kr.
Varenummer: 0570 Paperback

På engelsk, 220 sider, udgivet 2018
- med den sigende undertitel: "A Focused Approach to Studying Chess Openings"

Dette er en typisk åbnings/puzzles bog fra Carsten Hansen: du lærer at se og udnytte kombinationer i dine favoritåbninger.

De fleste skaktrænere anbefaler at studere puzzles, men stillinger fra almindelige puzzles bøger ligner sjældent de stillinger, der opstår i dine egne partier.  Denne indlysende problemstilling løser Carsten Hansen ved for dig at udvælge typiske temaer fra de valgte favorit åbninger.

I dette tilfælde de skarpe gambit åbninger imod 1.d4 : Budapest Gambit (1.d4,Sf6 2.c4,e5 3.dxe5, Sg4) og Fajarowicz Gambit med 1.d4,Sf6 2.c4,e5 3.dxe5, Se4. 

Specielt Budapest Gambit har ry for at være en sund gambit.  Der kan spilles selv imod de stærkeste stormestre, som den iranske stjerne Alireza Firouzja har vist mange gange. Så på klubplan er åbningen ofte en ren "killer". 

Du får mere end 200 typiske stillinger med kommenterede løsninger. 

   

Min vurdering af målgruppen: klub og turnerings spilleren fra cirka 14-1900 i rating, der kan lide skarpt spil.

Om forfatteren: stærk dansk FM, der har været over 2300 i rating. Nu bosiddende i USA. Kendt skribent fra Chesscafe.com og NewInChess, hvor han primært anmelder nye bøger. Desuden skakforfatter til flere titler på Gambit og Everyman. Nu med eget forlag.


Foto af Carsten Hansen


Oprettet af: ole knudsen


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,38 kg.
Priser er inkl. moms