Om Skakbloggen

Jeg har været en del af det organiserede skakmiljø i Danmark i over 50 år. Som medlem af de lokale skakklubber hvor jeg boede: Brørup, Grindsted, Aalborg, Vejle, Næstved, Brønderslev - og nu igen Aalborg. Jeg har også i et par år passet Dansk Skak Union´s medlems butik.

Det er nu tiden for lancering af min egen Blog, hvor jeg selv vil anmelde skakbøger og med tiden Chessbase produkter.

Herudover vil jeg sikre de danske skakspillere, den skak spillende familie, klubber og skoler nem adgang til skakmateriel, skakbøger, julegaver og chessbase produkter. Til konkurrence dygtige priser, så ingen længere behøver at søge på udenlandske webshops. Derfor er der tilknyttet en Webshop.


Det tager tid at bygge en webshop. Derfor starter jeg med at oprette de nyeste og mest aktuelle bogtitler først, og arbejder mig derefter baglæns i udgivelsesårene. 

Søger du derfor en bestemt bog fra tidligere år, så kontakt mig via tlf, mail eller chatten.

Så opretter jeg titlen med det samme, hvis den er mulig at trække hjem via vore grossister. Leveringstiden vil stadig sjældent være over 5-6 hverdage.
Der vil også på sigt dukke flere forlag op på webshoppen.

God fornøjelse med både blog og shop!


Med venlig hilsen
Ole Knudsen
----------------------------

På Dansk Skakforum har Jens Kristiansen stillet nedenstående opklarende spørgsmål, se dette og mit svar:

"ØHHH....hømmmm...NU er det vist tid til nogle spørgsmål. Ole Knudsen, du kørte DSS i fin stil nogle år. Og så stoppede du, lige som så mange andre har gjort efter kort tjenestetid. Hvorfor? Og HVORFOR starter du nu en netbaseret "Skakshop"??? Jajaja, ved godt, FORMODER i hvert fald at fejlene ikke kun er hos dig eller DSU. Men noget underligt noget ER det! Forklar venligst."

Mit svar:

"Jens Kristiansen, jeg vil gerne svare, også for at der ikke opstår vandre historier.

Jeg havde 2 gode år på vagten med Dansk Skaksalg. I runde tal fordoblede jeg omsætningen, og der var for første gang i flere år et overskud. Jeg fik tilrettet alle pr
iser, så skaksalget igen blev konkurrencedygtig med de udenlandske webshops, og nød dialogen med kunderne (meget af salget skete ved telefonisk snak med skakspillere, klubber, skolelærere m.fl.).

Vores formand Poul var glad, og det samme var bestyrelsen i skaksalget. Desværre blev jeg syg. Det, sammen med lange overvejelser om det fornuftige i at bruge mange timer til en lille timeløn, førte til den svære beslutning om at stoppe. Som jeg oplevede at både bestyrelsen i skaksalget og formand Poul var kede af.

Nu er jeg rask igen, er igen begyndt at spille skak, og har overskud. Derfor starter jeg nu en skakblog (som det primære) med en webshop bygget på. Men nu på ren hobbyplan, og med et set-up, der er nemmere at håndtere.

Skaksalget har fundet en god løsning med Inge som daglig leder. Jeg kender Inge, da hun faktisk var ansat under mig til at hjælpe med bogføring. Så jeg ved at Skaksalget med Inge Hansen Jensen kan få en solid og serviceorienteret fremtid, hvor telefonen nok skal blive taget og ordrer ekspederet.

Så det er bare at glæde sig over at de danske skakspillere nu har flere tilbud at vælge imellem, hvor det i foråret så meget mørkere ud"