Her bringer vi en oversigt over kommende Quality titler i 2020

Det femte bind i "Grandmaster repertoire - 1e4" serien giver et repertoire imod Alekhines forsvar, Pirc, Modern og forskellige off-beat varianter.

Negi er en stærk indisk stormester, der blev stormester som 13-årig! Spillede bræt 1 for Indien til OL i Tromsø 2014.

Sidste nyt: udkommer 30 september!






Mihail Marin, "Dutch Sidelines".  I Quality´s meget roste "Grandmaster Repertoire" serie. Hollandsk åbning er populært blandt klubspillere, men træffes selvfølgelig også blandt de stærkeste stormestre. Denne bog kan ses som "bind 1" til den kommende (repertoire) bog om Leningrad varianten - set fra sorts side. 
Når man spiller hollandsk, så har hvid mange måder at undgå de skarpe hovedvarianter. Det er temaet for denne bog. Denne bog behandler således varianter, hvor hvid ikke spiller standardopstillingen med g3/Lg2. Ligeledes vises hvordan hollandsk også kan bruges imod Engelsk og Reti.



Mihail Marin, "Leningrad Dutch".  I Quality´s meget roste "Grandmaster Repertoire" serie. Hollandsk åbning er populært blandt klubspillere, men træffes selvfølgelig også blandt de stærkeste stormestre. I tidligere årtier var denne skarpe opstilling med både f5, g6 og Lg7 et frygtet våben hos sovjetiske stormestre. Måske får åbningen - der i temaer kan minde om konge indisk - nu en renæssance via denne bog fra en anerkendt forfatter, der både forklarer de dybere strategier og giver nyheder.

Marin er stærk stormester fra Rumænien, og som forfatter kendt for kvalitets titler på Quality. Bogen forventes udgivet i foråret 2020.



Jacob Aagaard, "A Matter of Technique". En nyhed, der helt sikkert vil glæde mange af Jacob Aagaard´s fans i Danmark, der har og har haft stor glæde af "Grandmaster Preparation" serien i seks bind. 
Vi kender alle, og har brugt, klicheen: resten er teknik. Men hvor ofte har vi ikke selv sat en vunden stilling over styr! Bogen mission er at undersøge hvordan og hvorfor vi mishandler vundne stillinger, og herefter vise os hvordan vi kan undgå at gentage fejlene fremover. 
Forfatteren er GM, anerkendt skaktræner, er FIDE Senior Trainer, har vundet mange priser som forfatter, og kreativ direktør på Quality.

Bogen forventes udgivet vinteren 2020 (i hardcover). 


Bøgerne bliver lagt i webshoppen når vi nærmer os udgivelsen.
/ ole knudsen