Nu udkommer "The Exhilarating Elephant Gambit" , af Jacob Aabling-Thomsen og Michael Agermose Jensen!

Det har været på rygtebørsen længe, men nu er det ganske vist: nu kommer Jacob Aabling-Thomsen og Michael Agermose Jensen´s "The Exhilarating Elephant Gambit" på Jacob Aagaard´s forlag "Quality".
Mangler du liv i dit sorte spil, så er løsningen måske her!
Jeg vil ihvertfald vove den påstand at denne gambit virker fint imod alle under 2100 - og nok også højere op hvis du kan fange dem uforberedt. Specielt når du møder frem til brættet rustet med alle de gode træk og varianter fra denne bog - for sølle 189 kr!
Lige så vi alle er med: elefant gambitten er den modige gambit 1.e4,e5 2.Sf3,d5!? Allerede fra træk 2 lægger sort presset over på hvid, og forsøger at tilrive sig initiativet.
Du får et repertoire med sort uanset om hvid vælger at fortsætte med 3.exd5,Ld6 eller 3.Sxe5,Ld6 4.d4,exd4. Til gengæld for den ofrede bonde får sort hurtig og aktiv udvikling af brikkerne, der peger truende ned imod hvids kongestilling. Scenen er sat!
Du får nye og friske analyser af alle varianter, nyheder, og forbedringer for sort på alle hvids hidtil kendte "gendrivelser".

Alt i alt virker det som en meget gennemarbejdet og meget tiltalende bog. Skrevet af 2 spillere, der elsker skakken og skarpt spil.
Kan bestilles via dette link: The Exhilarating Elephant Gambit

Oprettet af: Ole Knudsen