Mine råd til dig

Du behøver et domæne og adgang til et webshop/website program.
Resten er afhængig af dine evner og erfaring med at bygge et website/en webshop.

Første skridt er at købe et domæne, hvilket betyder din www adresse. Domænet bestiller du hos det danske firma DK-Hostmaster.

Før næste skridt skal du realistisk vurdere dine egne evner til at bygge en hjemmeside/shop, dine behov og endelig den tid du har til rådighed.

Der findes efterhånden en del plug&play løsninger hvis du kun har behov for en enkel hjemmeside eller en lille webshop.

Hvis du er nørd typen kan du også bygge din egen løsning ved hjælp af word press. Her kan et abonnement f.eks. tilkøbes via one.com 


Skakbloggen´s behov på shopdelen var større end standardløsningerne, og mine kognitive evner rækker ikke til selv at arbejde med word press (prøvede, men opgav). Derfor gik jeg på jagt efter en egnet udbyder og endte med at vælge Shopstart, som jeg klart kan anbefale:

Shopstart er en forholdsvis ny og dansk webshop løsning til små og nye webshop.

Vigtigt for mig, da jeg skal drive et selskab, er at der er indbygget nem integration til forskellige regnskabsprogrammer. Bl.a. til Dinero, som jeg har valgt som regnskabsprogram. Kort fortalt betyder integration at salg i webshoppen med et klik overføres til Dinero, hvor bogføring sker med et endnu et klik.

For den almindelige drift af webshoppen er det på samme måde vigtigt at der er indbyggede integrationer til fragtløsninger (med nem udskrivning af fragtlabels via Shipmondo). Pengene for salg på shoppen er sikret via en indløsnings aftale med danske Clearhaus (så shoppen kan modtage betalinger via kort, mobilpay mm). 

Shopstart har lagerstyring, mulighed for filsalg, søgemaskineoptimering med mere.

Med deres løsning er det nemt at vælge design, og oprette sider/blog/produkter. Der er mobilvenligt design. Ubegrænset plads og hurtig åbning af sider. 

Shopstart har en venlig og tålmodig dansk support. De har en fair måneds abonnement, der går efter omsætning, hvilket er en fordel for nye og små webshops. Bare rolig: hvis du får en stor omsætning er der loft over det månedlige abonnement.

Jeg har faktisk ikke endnu haft en negativ oplevelse med at bygge Skakbloggen og få den i luften. Så jeg kan varmt anbefale dem.

Shopstart klarer også hosting af det domæne, som du købte via DK-Hostmaster.

Så mangler du kun en firma relateret e-mail og et hotel til denne. Dette kan Shopstart også administrere for dig via oprettelse af en G Suite (hos Google).

Mit tilbud til dig: hvis du bruger dette henvisningslink få rabat hos Shopstartså får du 2 måneders gratis Shopstart abonnement

God fornøjelse! / ole knudsen