Vi er forhandlere af DGT, Sunrise, Quality Chess, New In Chess, Russell, Chess Stars, Chess Evolution, Everyman Chess og Joachim Beyer Verlag.  

Fragt og levering

Fair fragtpriser

Vi starter ud med hvad der ligner de laveste fragtpriser for skak webshops i Danmark, men vil prøve at presse fragtpriserne endnu mere nedad i de kommende år (når vi får mere volumen på webshoppen).

Du kan nu vælge forsendelse til Pakkeshop (2019 priser) med DAO fra 37,00 kr., med BRING fra 42,00 kr, med GLS fra 44,00 kr og med Postnord fra 50,00 kr.

Men vi har også priser for udbringning til Privatadresser eller levering til Erhvervsadresse, hvis dette er dit behov.

Vores fragtpriser går efter vægt. Du betaler således kun for dit eget fragtforbrug, ikke for andres måske tungere pakker. Brugen af vægt vil være et vigtigt værktøj for os i bestræbelserne på at sænke fragtpriserne de kommende år. Vi kalder det "fair fragtpriser".  

Fragtprisen er en samlet pris for forsvarlig indpakning og selve forsendelsen. For en gennemsnits pakke er udgiften alene til pap 10-12 kr.

Vi bruger en kraftig indpakning da vi prøver at undgå, at du skal have besvær med en træls fragtskade. Får du en fragtskade, så er det vigtigt at du med det samme reklamerer til fragtudbyderen. 


Leveringstider hos os

Derfor har vi 2 leverings principper:
"Basis levering" er at vi flere gange om måneden slår en streg i sandet, og trækker de mindre ordrer i webshoppen - som du som kunde vurderer ikke haster - samlet hjem fra forlag, grossister og producenter. Dette skyldes at flere forlag og producenter er begyndt at sætte gebyr på mindre ordrer (f.eks. DGT og NewInChess). 
Kan du leve med denne leveringstid, så hjælper du os meget, og så behøver du ikke gøre andet end at afgive ordren i webshoppen. 

"Hurtig levering" Har du derimod et behov for hurtige levering, f.eks. hvis ordren er en gave, til undervisningsformål eller noget tredje. Så angiv dette i webshoppen (under fjerde trin ved "kassen" får du en mulighed for at tilføje kommentarer). 

Så tryller vi med hurtig levering - typisk ved at få varerne fremsendt direkte fra udlandet til din valgte leverings form. Samme fremgangsmåde vælger vi ofte også ved større ordrer. (NB vi lægger ikke tillæg på ved denne form for hurtig levering - vi dækker meromkostningen som en service for dig). 

Med venlig hilsen

Ole Knudsen